Uutiset ja media

 

Twitter   Instagram   FaceBook   YouTube   LinkedIn

Näyttökuva 2020-2-13 kello 20.33.59

Digiseikkailu mukana AVItorin webinaarisarjassa

13.2.2020 Helsinki  #AVIkouluttaa #webinaarit #opetusmateriaalit #pedagogiikka

Digiseikkailun Marjo ja Jenni vierailivat tänään Alueviraston webinaarisarjassa 22 muun koulutusta tarjoavan tuotteen tai oppimateriaalin kanssa. Hyödyllinen webinaarisarja on tallennettu ja löytyy 30.4. saakka osoitteesta

bit.ly/avitoritallenne

 

Näyttökuva 2020-2-2 kello 13.04.09
Iloiset tiimikaverukset Marjo Paappanen ja Juha Ollila pitchaamassa Digiseikkailua PINO Networkin ”How to get funding and go global” -koulutusviennin tapahtumassa.

Digiseikkailu ja yhteistyökumppanit – haluatko sinä olla mukana tulevaisuuden oppimisympäristön rakentamisessa?

2.2.2020 Helsinki  #Breikkeri  #funding  #goglobal  #finnisheducation

Digiseikkailulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä hyvinvointikasvatuksen ja laaja-alaisen
osaamisen oppimateriaalin Breikkeri:n kanssa. Breikkerin hahmot vierailevat Digiseikkailun tunnetaitojen osuudessa Laaman aitauksessa tarjoten lapsille elämyksiä ja työkaluja molemmista oppimateriaaleista.

Mielenkiintoisia uusia yhteistyökumppaneita löytyi myös Pino Networkin koulutusviennin iltamista. Digiseikkailu etsii tulevaisuustaitojen kehittämisestä kiinnostuneita yhteistyökumppaneita ja sijoittajia yhteistyöhön kasvattamaan käytännönläheistä oppimiskonseptia nykykoulun tarpeisiin. Oletko se sinä?

Näyttökuva 2020-2-2 kello 12.51.00

Digiseikkailu mukana Suomen laajuisessa Empatiapakkauksessa

16.11.2019 Helsinki    #empatiapakkaus #medialukutaito

Mainostoimisto Hill & Knowltonin Empatia nettiin -hanke pyrkii parantamaan tietämystä nettikiusaamisesta ja lisäämään empatiaa netissä. Digiseikkailulla on kunnia olla mukana hankkeeseen sopivana uutena oppimateriaalina. Mukana hankkeessa on Opetusalan ammattijärjestö, Mannerheimin lastensuojeluliitto ja Someturva, sekä useita yrityskumppaneita kuten Microsoft, If, Elisa.

Empatiapakkaukseen on koostettu työkaluja ja tietoa koululaisten ja kouluyhteisöjen empatiataitojen tukemiseen ja kehittämiseen. Sivustolta löydät interaktiivisia materiaaleja empatian, tunneälyn ja digitaitojen opettamiseen.

Linkki Empatiapakkaukseen

 

Näyttökuva 2020-2-2 kello 12.48.42
Koulun opettajat Amalia Astikainen, Krista Kara, Digiseikkailun Marjo Paappanen, ja Helsingin yliopiston opettajaopiskelijat Maija Jonkka ja Annika Laukkanen.

Pihlajamäen ala-asteen opettajat yhteiskehittävät Digiseikkailun oppimateriaalia

1.11.2019 Helsinki   #innovaatiot #tulevaisuudenoppimisympäristöt #6aika

Digiseikkailu on Helsingin ensimmäinen EAC-kokeilu.

Pihlajamäen ala-asteella kokeilu on sujunut hyvin. Digiseikkailu on saanut runsaasti käyttäjäkokemusta oppimateriaalin kehittämiseksi niin oppilailta kuin opettajiltakin. Opettajat arvostavat erityisesti tuotteen helppokäyttöisyyttä ja tarinallisuutta.

Linkki artikkeliin